Mind & Body Workshop 2 november

MIS ON MIND & BODY?

Meie stuudios on võimalik osaleda Mind & Body trennides, mida viib läbi Kristel Tamm. Tunnid on kombineeritud joogast, tai chi’st ja pilatesest. Hoolikalt valitud harjutuste läbi treenime muusika saatel tasakaalu ja liikuvust. Treeningus saavad hea koormuse ka süvalihased. Erinevad tehnikad ja liigutused kombineerituna annavad füüislise koormuse kui ka sisemise harmoonia. Treening viiakse läbi maheda muusika saatel.

Treeningu viib läbi suurepärane treener Kristel Tamm. Stuudio õpilastele on workshop TASUTA. Ootame kõiki huvilisi ka väljaspool stuudiot. Osalustasu 5 eurot. Kohtade arv piiratud! Registreeri info@dancelifestuudio.ee

 

0 vastust

Jäta kommentaar

Kas sa soovid liituda vestlusega ja jätta enda kommentaari?
Kirjuta julgelt!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga